Novi Sad
18.11.2014.
16:23
Uštedama koje je Zavod za izgradnju (ZIG) ostvario prilikom javnih nabavki za druge investicije obezbeđena su dodatna sredstva za izgradnju Žeželjevog mosta u iznosu od 117 miliona dinara, izjavio je danas direktor tog preduzeća Goran Višnjić.
  • Miloš

    20.11.2014 08:24
    Konzorcijum - BRUKA!
    Mislim da ovde ne bi trebalo da se mi između sebe raspravljamo u smislu sukoba grad-pokrajina-republika. Ono što meni nije jasno jer nemam dovoljno informacija jeste da je strani konzorcijum dobio posao. Oni nisu ispunili rokove-dinamiku radova. Da li tu ima naše greške, tj.da li smo mi plaćali po situacijama ne znam, pa da kažu da je to uslovilo kašnjenje. Ono što vidim jeste da radovi kasne žestoko i ako mi imamo sredstva kao država (grad-pokrajina-republika) trebali smo ili ove da oteramo i uzmemo nove ili da ove stisnemo i naplatimo im penale. To se tako radi. Trebao bi neko da detaljno objasni i razjasni sve u vezi ovoga-ali bojim se da će onda biti problem kako je izabrana ova firma, kome su oni dali pa ih mora tolerisati,... Svaka čast za Gradi i pohvala što smo obezbedili sredstva! Bravo!
  • 19.11.2014 10:08
    jos samo da ...
    nadzor overi privremene situacije!!a nece jer poslovi za koje se novac trazi nisu ni zapoceti a kamoli uradjeni!!sto se to vec jednom javno ne kaze???zato ni pokrajina a ni grad nece da prebace novac!!a nadzorni organ je nemacka firma i tamo nema mutjavina !!!e ovo je prava istina o nastavku zezelja!
  • 18.11.2014 22:54
    @zoran
    eeee,moj ti...šta da ti kažem ako ne razumeš.
  • Vlada

    18.11.2014 19:59
    samo ga vi šiljite i prepucavajte se preko naših leđa..nećemo zaboraviti
  • zoran

    18.11.2014 16:38
    Žeželj
    Napokon da dođe na red i jedan od simbola Novog Sada.Iskrene čestitke svakom koje zato zaslužan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna